Конфиденциальность

Rodzaje gromadzonych danych osobowych

Podczas korzystania ze strony Fundacja TwojBiznes możemy zbierać różne rodzaje danych osobowych, w tym:

• Informacje identyfikacyjne, takie jak imię, nazwisko, adres e-mail, numer telefonu itp., które dobrowolnie nam udostępniasz przez formularze kontaktowe lub rejestracyjne.
  • Informacje techniczne, takie jak adres IP, przeglądarka internetowa, system operacyjny, informacje o ruchu na stronie i inne podobne dane zbierane automatycznie podczas korzystania z naszej strony.

Cel gromadzenia danych osobowych

Gromadzimy i przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu:

• Udzielania odpowiedzi na Twoje zapytania i zapewnienia Ci informacji, o które prosisz.
  • Obsługi rejestracji na wydarzenia, newslettery lub inne usługi oferowane przez Fundację TwojBiznes.
  • Doskonalenia jakości naszych usług, w tym analizy danych i zbierania informacji statystycznych.
  • Zapewnienia bezpieczeństwa naszej strony i ochrony przed nieuprawnionym dostępem lub działaniami niezgodnymi z prawem.
  • Wysyłania informacji marketingowych i promocyjnych dotyczących naszych usług, jeśli wyrazisz na to zgodę.

Udostępnianie danych osobowych

W ramach naszej działalności możemy udostępniać Twoje dane osobowe podmiotom trzecim, takim jak dostawcy usług technicznych, którzy przetwarzają dane w naszym imieniu. W takich przypadkach dbamy o to, aby podmioty te przestrzegały odpowiednich standardów bezpieczeństwa i poufności danych.

Ponadto, możemy ujawnić Twoje dane osobowe, jeśli jesteśmy zobowiązani do tego na mocy prawa lub jeśli uważamy, że ujawnienie jest niezbędne w celu ochrony naszych praw lub interesów, a także w przypadkach, gdy uważamy to za konieczne w celu ścigania przestępstw lub ochrony bezpieczeństwa naszych użytkowników.

Bezpieczeństwo danych

Dokładamy wszelkich możliwych starań, aby zapewnić odpowiednie środki techniczne i organizacyjne mające na celu ochronę Twoich danych osobowych przed utratą, nieuprawnionym dostępem, nieuprawnionym ujawnieniem lub nieuprawnionym przetwarzaniem. Niemniej jednak, należy pamiętać, że żadna metoda przesyłania danych przez internet lub przechowywania ich elektronicznie nie jest całkowicie bezpieczna, dlatego nie możemy zagwarantować absolutnej ochrony.

Twoje prawa

Posiadasz pewne prawa dotyczące swoich danych osobowych, w tym prawo dostępu do nich, ich poprawiania, usuwania lub ograniczenia przetwarzania. Możesz również wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych w dowolnym momencie lub złożyć skargę do organu nadzorczego ds. ochrony danych.

Контакт

Jeśli masz pytania dotyczące naszej polityki prywatności lub chciałbyś skorzystać z swoich praw związanych z danymi osobowymi, prosimy o kontakt z nami za pomocą informacji podanych na naszej stronie kontaktowej.

Niniejsza polityka prywatności może podlegać okresowym zmianom i aktualizacjom. W przypadku wprowadzenia istotnych zmian, poinformujemy Cię o nich poprzez odpowiednie powiadomienie na naszej stronie lub za pośrednictwem innych środków komunikacji.

ru_RUРусский