Rozwiązania dla Przedsiębiorców: Obniż Koszty Zatrudnienia i Działaj Legalnie!

Uścisk dłoni

Zaoszczędź i Działaj Legalnie

Jesteś pracodawcą, którego serce kieruje troską o swoich pracowników, a jednocześnie poszukujesz rozwiązań, które pozwolą Ci obniżyć koszty zatrudnienia i działać w zgodzie z obowiązującymi przepisami? Oto my, gotowi Ci pomóc!

Wsparcie dla Przedsiębiorców

W naszej firmie doskonale rozumiemy, jak ważne jest dbanie o swoich pracowników i jednocześnie prowadzenie biznesu zgodnie z prawem. Dlatego oferujemy Ci wsparcie, które pozwoli Ci znacząco obniżyć koszty zatrudnienia, nawet o imponujące 40%.

Zadzwoń do nas lub napisz, a dowiesz się, jakie korzyści możemy dla Ciebie osiągnąć.

Bezpieczne Wypłaty i Spokojna Praca

Jeśli wypłacasz wynagrodzenie pracownikom gotówką i martwisz się, że to może prowadzić do problemów z urzędami czy inspekcją pracy, to jesteśmy tu, aby Cię wesprzeć. Dzięki naszej pomocy, Twój pracownik otrzyma dokładnie takie same pieniądze, jakie mu się należą, ale teraz w pełni legalnie i bez stresu związanego z byciem w konflikcie z prawem.

Wspieramy Twój Biznes

Współpracując z nami, możesz być pewny, że twój biznes będzie rozwijał się zgodnie z prawem, a jednocześnie będziesz mógł cieszyć się korzyściami finansowymi. Dla nas każdy pracodawca i pracownik ma ogromne znaczenie, dlatego jesteśmy tu, aby pomóc Ci osiągnąć sukces i spokój ducha. Zadzwoń lub napisz do nas już teraz i zacznijmy razem pracować na Twoją przyszłość.

Wysokość przychodów dopuszczalnych w ramach działalności nierejestrowanej stanowi 75 proc. kwoty minimalnego wynagrodzenia obowiązującego w danym roku. Ponieważ od lipca minimalne wynagrodzenie będzie wynosić 3 600 zł, to miesięczny przychód z działalności nierejestrowanej nie może przekroczyć kwoty 2 700 zł.

pl_PLPolski